.
News Image

The Starlings brengen tweede single uit: 'Never Alone'

Nieuwe single Kato en Tom Dice.


Na hun eerste succesvolle single 'Mine' brengen The Starlings een tweede nummer uit. Tom Dice en Kato Callelbout kozen samen voor de zomerse single 'Never Alone'. Het nummer gaat over alle gedachten en onzekerheden als songwriter in de muziekindustrie, maar ook over de onzekerheden die je als mens meemaakt.



Als we soms rond ons heen kijken, doen mensen het zo 'makkelijk' lijken en glijden ze op éénzelfde flow door het leven alsof ze nooit problemen hebben en enkel positiviteit uitstralen. Terwijl wij net het gevoel hebben aan alles te twijfelen. Is dit wel de juiste beslissing?, Is dat de richting die ik uit moet?... De rest van de inhoud kan de luisteraar voor zichzelf invullen.

De song heeft ook een dubbele betekenis want hoeveel twijfel er soms ook in onze hoofden schuilt, we zijn ook nooit alleen om ons pad te bewandelen. Je hebt altijd mensen om je heen die enorm van je houden en die je op zo momenten ook recht houden.

Hoe diep de betekenis ook is, we hebben er echt een hoopvolle song van gemaakt met positieve feel good summer vibes in onze typische folk-roots-pop stijl.



En er is meer nieuws: de ukelele is helemaal terug van weggeweest!


Bio van The Starlings

Meer Over:

The Starlings

Bio van Tom Dice en KATO

Meer Over:

Tom Dice KATO