.
News Image

The Revenant op 1 in bioscoop

Spectaculaire opening van The Revenant !


The Revenant, de nieuwe film van Alejandro G. Iñárritu (Birdman, Babel), sleepte onlangs 12 Oscar® nominaties en 3 Golden Globe Awards in de wacht. Het is duidelijk dat ook ons land de film, met Oscar® favoriet Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, massaal in de armen sluit. Na zijn openingsweekend staat de bezoekersteller al op 135.399, goed voor een box office van 996.530 Euro.



The Revenant is een intrigerende filmervaring die geïnspireerd is op het waargebeurde verhaal van pelsjager Hugh Glass. De film werd geregisseerd door de Oscar®winnende regisseur Alejandro Gonzàlez Iñárritu (Birdman, Babel).

Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door een verrader uit zijn team. Met wilskracht als enige wapen moet Glass het hoofd bieden aan ruw terrein, een barre winter en oorlogszuchtige stammen in een onverbiddelijke overlevingsstrijd, ingegeven door een intens gevoel van wraak.


Bekijk ook deze items over Alejandro González Iñárritu:

Bio van Leonardo DiCaprio en Alejandro González Iñárritu