.
Helmut Lotti
maandag 27 februari 2023

The Masked Singer zorgt opnieuw voor ergernis bij Helmut Lotti

"Ik krijg weer de ene chat na de andere binnen"

Een nieuw seizoen van 'The Masked Singer' en dan loop je het risico dat jouw naam wordt genoemd als je een bekende zanger bent. Het overkwam Helmut Lotti vorig jaar, tot het moment dat Johnny Logan werd ontmaskerd.

Dit seizoen werd de naam van Helmut Lotti in de vorige uitzending voor de eerste keer genoemd door de jury. Nu verdenken sommigen hem ervan om in het pak van Minotaurus te zitten. Vooral het feit dat de zanger nu naar eigen zeggen weer de ene chat na de andere te lezen krijgt.

De zanger zei er dit over op Facebook:

"The Masked ‘Singer’ is weer bezig en ik krijg weer de ene chat na de andere binnen met deze prangende vraag naar levensbelangrijke, bevrijdende informatie: “Helmut, zijde gij Minotaurus?” Ik ben dan maar even naar dit dystopische universum gaan surfen op YouTube en hoorde in de jury iemand praten over een ‘International Star’. Kan zijn, maar dan wel zeker geen Engelstalige international Star… hij klinkt wel heeel erg Vlaams. ‘The Show Must Go On’ staat bovendien ongeveer twee tonen lager dan het origineel.

Manmanman, we zijn weer vertrokken. Dit is niet eens een zanger volgens mij. Dit dystopische universum wordt steeds beklemmender. Omdat men het meent…"

Helmut Lotti is blijkbaar nog steeds geen fan van 'The Masked Singer'.