.
The Befkes: Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens
zaterdag 7 augustus 2021

'The Befkes' coveren 'I Lie and I Cheat'

En dat zijn Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens.

Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens, de leading ladies van de nieuwe Streamz Original reeks 'F*** you very, very much' lichten een tipje van de sluier op van hun speelse versie van de Belgische megahit.

'I Lie and I Cheat' van de Belgische popgroep 'Won Ton Ton', komt voor in hun nieuwe reeks die nu te zien is op Streamz. De passende 80's MTV inspired videoclip werd ook geregisseerd door Bert Scholiers. De clip zal op maandag 9 augustus 2021 gelanceerd worden, maar Streamz lost nu al de eerste stills.

De komische serie volgt het onstuimige stadsleven van drie hippe dertigers gespeeld door Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens; een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama. 'F*** you very, very much' is een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over jezelf vinden in het tragische tijdperk van Tinder en tofu.

De drie actrices coverden het lied naar aanleiding van de originele reeks, boordevol inside jokes en eigenzinnige Vlaamse humor. De vriendinnen - bff's aka 'The Befkes' - vonden het lied zo goed passen bij het verhaal van hun personages dat ze beslisten de studio in te springen om hun eigen versie te maken voor de lancering van de reeks. En daar hoort natuurlijk een passende 80's MTV worthy videoclip bij.

"Co-regisseur van de reeks Jonas Govaerts stelde voor om ‘I Lie and I Cheat’ op de soundtrack te zetten en toen werd er een ander zaadje geplant: hoe leuk zou het zijn om samen met de release van de reeks dit lied opnieuw op te nemen, gezongen door de cast - en als ‘eightiessingle’ uit te brengen?" aldus regisseur Bert Scholiers.

De producers van dienst zijn de broers Lennert en Janus Coorevits, bekend als het duo van The Compact Disk Dummies, in samenwerking met music supervisor Mounir Hathout. De single zal zowel digitaal als op casette beschikbaar zijn op het label Sonhouse Records.

Bio van Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens