.
Tess Goossens
zaterdag 30 oktober 2021

Tess Goossens maakt alles bespreekbaar: “geen schroom daarover te praten

Zij weet waarover zij praat.

Iedere zondagavond horen we Tess Goossens op Joe FM in het programma ‘Love, Sex & Drama’. Een programma zoals Tess zelf zegt die op haar lijf is geschreven. Elke week worden er andere thema’s besproken zoals narcisme, jaloezie, ontrouw of seks. Luisteraars met een vraag kunnen die dan elke week stellen aan de huisseksuologe van Joe.

“Tegenwoordig werken psychologen met lange wachtlijsten maar bij ons kan je dus elke week meteen binnen om relatieadvies te krijgen. Ik voel geen schroom om daarover te praten. Dat heb ik van thuis meegekregen, daar was alles bespreekbaar”, zegt Tess in Story.

En zo’n radioprogramma is ook voor Tess nog heel erg leerzaam. “Zo heb ik geleerd dat seks heel goed is voor je gezondheid. Hoe meer, hoe beter! Maar wat ik vooral onthoud, is dat communicatie de sleutel is voor een gelukkig liefdesleven. Durven te zeggen tegen je partner wat je voelt of wat je anders wilt, en neem daar ook de tijd voor. Je mag immers nooit uit het oog verliezen wat er zich afspeelt binnen je relatie.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tess Goossens

Meer Over:

Tess Goossens