.
Tess Goossens
maandag 23 mei 2022

Tess Goossens: “Ik noem hem Loekie”

Volgens Tess is hij een vat vol levenswijsheid.

We kennen Tess Goossens tegenwoordig als radiopresentatrice bij Joe FM, maar in een ver verleden was ze ook actief als zangeres en televisiegezicht. In een interview met TV Familie blikt ze terug op haar band met een andere BV, iemand waar ze al sinds ze een klein meisje was fan van is.

Tess Goossens is een aangename en vlotte meid. Wie haar op professioneel gebied al bezig zag of hoorde, kan dat ongetwijfeld beamen. Toen ze zelf plots in de spotlight stond met haar toenmalige zangcarrière, ontmoette ze tal van artiesten waar ze vroeger enorm naar opkeek.

“Iemand waar ik al sinds mijn kinderjaren fan van ben, is Bart Kaëll. Ik leerde als kleine meid zijn muziek kennen en mocht toen – uitzonderlijk – naar een van zijn optredens van mijn ouders. Ik was onmiddellijk verkocht”, zegt ze daarover in TV Familie.

Doorheen de jaren groeide de band tussen haar en Bart verder. Ze zag hem de eerste keer in professioneel verband, op een event waar zij ook zou optreden. Daar toonde ze hem grappend haar gouden lidkaart van de Bart Kaëll-fanclub, wat hem enorm charmeerde.

“Hij heet misschien Bart, maar ik noem hem bijna altijd Bartje”, grapt Tess. “Die man is de goedheid zelve. Ook met zijn partner Luc klikt het enorm goed – hem noem ik Loekie. Ze zijn allebei vaten vol levenswijsheid die niet snel iemand zullen veroordelen, of zich baseren op vooroordelen. Kortom: twee pure mensen met een hart van goud”, complimenteert ze haar collega-BV's.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tess Goossens, Bart Kaëll en Luc Appermont