You are here

Terugkeer van Sam in Thuis is nog niet voor meteen

23/08/2019 10:00-

Thuis-kijkers zullen nog tijdje op Sam moeten wachten.

Sam verhuisde in Thuis voor een tijdje naar het buitenland om voor haar moeder te zorgen. De schrijvers van de populaire één-soap waren wel genoodzaakt om Sam even uit Thuis te doen verdwijnen aangezien actrice An Vanderstighelen zwanger was van haar eerste kindje. An Vanderstighelen beviel eind maart al van haar eerste kindje maar wist het nieuws een hele tijd geheim te houden. “An staat nogal op haar privacy,” getuigde één van haar collega’s bij Thuis aan de Showbizz-Site.

Maar deze week stond de actrice voor het eerst in een lange tijd weer op de set naast acteur Jeroen Lenaerts, haar tv-partner ‘agent Tim’. Voor An Vanderstighelen voelde haar eerste opnamedag sinds lang aan als een eerste schooldag: “een klein beetje stress, maar tegelijk ben ik enorm blij om er terug in te vliegen,” getuigt de actrice in Het Laatste Nieuws. Het werd ook een blij weerzien met haar tv-dochtertje Hannah die “ineens wel een stukje groter is geworden,” lacht An Vanderstighelen.

Thuis-kijkers zullen echter nog enkele maanden op de thuiskomst en reünie van Sam en Tim moeten wachten, want de nu opgenomen scènes komen pas binnen drie maanden op televisie.

Gerelateerde foto's:

Caals Comedy Club 2012

An Vanderstighelen - Middelkerke - 11/07/2012

Gerelateerde bio's: