.
News Image

Terug op VIER: 'T Is Gebeurd

In volle prime time op VIER.
Thomas Huyghe en collega Marc Cambré selecteren in het derde seizoen van 't Is gebeurd heerlijke fragmenten uit het archief van VT4, VIER en Woestijnvis. Een bonte mengeling van legendarische beelden, geestige herinneringen en een constante staat van glimlach. In dit nieuwe seizoen mag een bekende mens hun prettig gestoord universum elke week vervoegen. Denk aan Rob Vanoudenhoven, Erik Van Looy, Ben Segers, de jongens van Neveneffecten, Martin Heylen, Otto-Jan Ham en het meest komische duo van 2016, jawel, Steve Tielens en Monique.

In de eerste aflevering brengt Gert Verhulst een bezoekje aan de studio. Passeren ook op je beeldbuis: Bart De Wever in rondere tijden, Philippe Geubels mét haar, Ann Van Elsen in Hollywood en enkele Willy’s en Marjetten.

Leuk weetje: naar aanleiding van het nieuwe seizoen gingen Thomas en Marc de afgelopen week op zoek naar het grappigste fragment uit ons archief. Het was spannend tot aan de eindmeet, maar uiteindelijk mag Gringo van Temptation Island met de felbegeerde ’t Is Gebeurd-troffee gaan lopen. 

't Is gebeurd: vanaf 8 februari, elke woensdag om 21u15​ op VIER.

Download onze app voor Android of iOS