.
News Image

Terug op één: Beste Vrienden

Bruno Wyndaele komt terug met een nieuw seizoen van Beste Vrienden. Wanneer?

Dit najaar viert de vriendschap hoogtij op Eén. In een nieuw seizoen van Beste vrienden neemt Bruno Wyndaele elke week twee bekende vriendenduo's mee naar een onbekende bestemming. Onder meer Clara Cleymans en Dahlia Pessemiers-Benamar, Erik Van Looy en Philippe Geubels, Joy Anna Thielemans en Moora Vander Veken, en Jelle De Beule en Laurent Bailleul trekken er samen op uit. Ze nemen het tegen elkaar op in een ontwapenende zoektocht naar een plaatselijk symbool van vriendschap. Samen moeten ze verschillende opdrachten tot een goed einde brengen. Vrienden die elkaar door en door kennen, hebben een streepje voor. Het is pas op de luchthaven dat de vrienden ontdekken waar de reis naartoe gaat, en welk ander duo hun pad zal kruisen. Daar, onder de zuiderse zon, met hun beste vriend of vriendin aan hun zijde, leren de kijkers hen op een andere manier kennen.

Na enkele weken van vriendschappelijke strijd ontmoeten de drie beste duo's elkaar in de finale. Welke vrienden kunnen elkaar het best inschatten? Welke kennen elkaar het best? En welk duo volgt Tatyana Beloy en Rilke Eyckermans op als Beste vrienden?
De kijkers drukten afgelopen seizoen hun appreciatie voor Beste vrienden uit met een uitstekende gemiddelde waardering van 8,1.

Beste Vrienden komt pas in de loop van het najaar op één, blokkeer de dinsdagavond al maar in uw agenda.

Bio van Bruno Wyndaele

Meer Over:

Eén Bruno Wyndaele