.
News Image

Temptation Yasmine kraakt onder verleden vol geweld

Yasmine onthult verleden vol mentaal en fysiek geweld.


“Ik heb littekens voor het leven,” onthult Yasmine Pierards op Instagram. De realityster die we kennen uit Temptation Island, Oh my god en Ex on the Beach: Double Dutch heeft op sociale media haar heftige verleden uit de doeken gedaan. Een verhaal vol fysiek en mentaal geweld.



Het begon toen Yasmine op haar 15de een realtie begon met een narcistisch vriendje. Hij lachte haar uit wanneer ze huilde en zou haar uiteindelijk dumpen als een stuk stront. Het was het begin van een lange lijdensweg waarin Yasmine zichzelf begon pijn te doen. “Littekens voor het leven,” bekent Yasmine.



Na die relatie begon Yasmine te rebelleren. Ze werd uit maar liefst drie scholen geweerd en begon in nachtclubs te werken. Ook haar familie kreeg het zwaar te verduren.



Op haar 18de ontmoette ze de man van haar leven met wie ze een jaar later trouwde. Maar niets bleek wat het was. De man begon Yasmine te slaan en het fysieke geweld zou maandenlang aanhouden. “Er waren momenten waarop ik dacht dat ik zou sterven,” geeft Yasmine toe.



Toen ze uiteindelijk de moed vond die man te verlaten, zakte ze weg in een depressie. Ze was haar job en al haar vrienden kwijtgeraakt en raakte aan lager wal.



Uiteindelijk zou ze meedoen aan Temptation Island wat een boost voor haar zelfvertrouwen werd. Drie jaar later kan ze eindelijk weer toegeven gelukkig te zijn. “Ik voelde me terug goed in mijn vel, ik genoot weer van het leven en besloot om aan mijzelf te gaan werken, voor mezelf”, schrijft Yasmine op Instagram.



Yasmine wil haar volgers dan ook een belangrijke boodschap meegeven. Het maakt niet uit waar je momenteel mee worstelt, je moet onthouden dat alles ooit beter wordt en dat je daarna veel sterker door het leven zal gaan. “Geloof in het goede, geloof in jezelf,” deelt Yasmine een belangrijke levensles.