.
News Image

Temptation Island-verleidster Yasmine dient klacht in tegen agressieve dader

Yasmine zwaar mishandeld...


Yasmine Pierards uit Temptation Island heeft klacht ingediend tegen de persoon die haar nog geen twee weken geleden zwaar toegetakeld heeft. Namens hun cliënt vraagt het advocatenkantooor Souidi & Souidi via een persbericht om Yasmine met rust te laten.



“Yasmine kreeg de voorbije weken ontelbare verzoeken van zowel nationale als internationale media om uitgebreid te reageren op de feiten waarvan zij op 10 augustus 2020 het slachtoffer werd, reageert haar advocaat. Even een flashback naar eerder deze maand.

De 23-jarige Pierards hield een kleine afterparty op haar appartement maar toen één van de gasten niet wou vertrekken liep het volledig uit de hand. De foto’s die Yasmine op Instagram deelt zijn heftig. Haar neus is gebroken, haar oog is gezwollen en volledig blauw en de verleidster liep ook een hersenschudding op. Yasmine Pierards moest twee dagen in het ziekenhuis worden opgenomen na de feiten en werd zelfs geopereerd.



Yasmine wenst eenieder te verzoeken om haar de rust te schenken dewelke zij nodig heeft om te bekomen van de bijzonder ernstige feiten”, klinkt het in het persbericht. Heel het voorval weegt hard op de jongedame van 23. “Zowel fysiek als mentaal lijdt Yasmine onder de agressiegolf die zij heeft moeten incasseren. Zij heeft dan ook besloten om juridische stappen te ondernemen teneinde een gerechtelijk onderzoek op te starten naar de feiten en de verantwoordelijke dader te berechten”, gaat advocaat Souidi verder.



“Yasmine heeft alle vertrouwen in politie en justitie en wenst de komende periode in alle rust en sereniteit te bekomen van de shock. Yasmine wenst eenieder die zich de moeite heeft getroost om steun te betuigen uit het diepst van haar hart te danken. De zaak is nu in handen van justitie”, klinkt het nog.