You are here

Temptation Island: Megan duikt in bed met Joshua

16/02/2018 06:34-

En daar heeft ze spijt van...

Het eerste kampvuur bij deze editie van Temptation Island was donderdagavond een feit en er rolden meteen tranen. We kregen niet alleen tranen van verdriet te zien, er waren ook tranen van geluk. Eén koppel lijkt zo sterk in hun schoenen te staan dat het lijkt dat zij probleemloos in hun opzet zullen slagen: alle verleiding bij Temptation Island weerstaan.

Vanessa geeft haar partner behoorlijk wat vrijheid: Jeremy mag zich amuseren tijdens zijn verblijf in het resort en dat doet hij ook. Maar voorlopig blijft alles bijzonder onschuldig en ook hij krijgt niets te zien wat niet door de beugel kan.

Tranen bij Debora bij het zien van haar beelden. Zij en haar vriend Tim zijn vier dagen van elkaar gescheiden en daar hebben beiden het moeilijk mee. Tim is met een doel op Temptation Island: hij wil zijn vriendin na afloop ten huwelijk vragen en hij is er zo heilig van overtuigd dat hij en Deborah de ultieme relatietest gaan overleven. Debora krijgt tranen van geluk bij het zien van de beelden van Tim. Ook Tim krijgt brave beelden van zijn Debora te zien en huilt bij het kampvuur. Dit is echte liefde, zoveel is zeker.

Daniëlle en Mezdi nemen deel omdat hij haar had bedrogen. Met de deelname aan Temptation Island krijgt Mezdi nog een allerlaatste kans om zich te bewijzen. Maar de beelden die Daniëlle van haar Mezdi te zien krijgt zijn niet echt positief: “hij laat haar kusjes geven en hij houdt haar zelf ook vast”, reageert Daniëlle. De beelden van Mezdi die met één van de verleidsters de zee in gaat zijn er voor Daniëlle teveel aan. Mezdi stoort zich aan een sensuele dans tijdens haar date maar daarmee is de kous voor hem af. Verleider Fabrizio merkt dat Daniëlle gekwetst is en hij praat op haar in.

Voor Megan waren het al emotionele dagen want ze voelt heel wat liefde en genegenheid van verleider Joshua. Megan werd al vijf keer door haar partner Kevin bedrogen maar Megan is zo braaf en naïef dat ze hem elke keer weer een kans geeft. Joshua heeft haar tijdens de eerste dagen van het verblijf in het resort met de neus op de feiten gedrukt en dat maakt best een diepe indruk bij Megan. Zij beseft dat er andere en vooral betere mannen zijn dan Kevin en snikte al in tranen uit in de armen van verleider Joshua.

Megan keek enorm uit naar het eerste kampvuur want zij kreeg op die manier de kans om haar Kevin (op scherm) te zien en zijn stem te horen. Maar van die uitspraak zou Megan snel spijt krijgen. De beelden van Kevin in de hangmat met twee verleidsters hakken er diep in bij Megan. Megan ziet van Kevin alleen dingen die hij absoluut niet mocht doen. En dan moet het ergste nog komen: Kevin beledigt Megan tijdens een gesprek met de verleidsters: Megan is koekerond, wat betekent dat Megan dom is. “Dom dat ik hem heb teruggenomen, ja”, reageert Megan.

Kevin ziet beelden van een huilende Megan maar die beelden doen hem niets, tenminste dat beweert hij. Maar op het resort slaat de twijfel bij Kevin toe: hij vreest dat de lieve woorden van Joshua wel eens indruk zouden kunnen maken op Megan. En laat Joshua nu net perfect geplaatst zijn om Megan op te peppen en verder te gaan. In een mum van tijd maakt Megan een bocht van 180°: zij zoekt het gezelschap van Joshua op. ‘Het is leuk. Het is grof om te zeggen, maar ik voel me echt gelukkig. Ik voelde me voor de eerste keer in een jaar echt weer goed, gelukkig, gewoon mezelf.” Maar daar zijn wij niet van overtuigd. Megan was duidelijk tipsy en in de loop van de avond gaat het volledig fout: zonder zich van iets, iemand of de camera’s iets aan te trekken, kussen Megan en Joshua erop los. De avond eindigt met net iets meer dan wat geflirt: de andere vakantiegangers zijn er getuige van hoe Megan en Joshua in haar bed alles geven. “Het is écht uit de hand gelopen”, reageert Joshua. “Ik heb een nieuwe kant van mezelf ontdekt”, besluit Megan. Zij nam wraak voor wat haar Kevin eerder deed. Welke gevolgen dit zal hebben, zal de komende weken duidelijk worden.

Aan RTL Boulevard vertelde Megan alvast dat ze spijt heeft van het feit dat ze seks had met Joshua. "Die seks was niet nodig en dat was misschien niet de goede manier, maar op dat moment leek het gewoon goed", vertelde Megan aan RTL Boulevard. "Ik heb niet echt spijt tegenover Kevin, maar spijt tegenover mezelf dat ik zo weinig respect heb getoond naar mezelf voor de camera." Tja Megan en heel Vlaanderen en Nederland heeft dat nu wél gezien.

Meer nieuws over:

Temptation Island

Gerelateerde foto's:

Editie 2016

Temptation Island - Zaventem - 20/02/2016

Temptation Final Party 2009 @ Versuz

Temptation Island - Hasselt - 17/04/2009

Persvoorstelling

Temptation Island - Antwerpen - 22/03/2006