.
Tatyana Beloy
donderdag 2 maart 2023

Tatyana Beloy zwoor stiefmoederschap af

Te hard afgezien

Na haar relatie met Adriaan Van den Hoof had ze gezworen nooit nog opnieuw stiefmoeder te zijn. “Ik had er, bij de breuk, te hard van afgezien dat ik afscheid had moeten nemen van twee kinderen die ik graag was gaan zien”, expliceert Tatyana Beloy aan Het Laatste Nieuws.

Tot ze plots Konrad, haar huidige man tegen het lijf liep. “De liefde voor Konrad was zo sterk dat ik het niet eens moeilijk vond toen hij zei dat hij een zoontje had”, verklaart Tatyana.

Haar zus vond het prima maar verplichtte haar in therapie te gaan. Het plusouderschap is geen gemakkelijke situatie dus je optimaal laten begeleiden hierin, is geen overbodige luxe.

“Isak en ik kunnen het ontzettend goed vinden met elkaar. Er is geen communicatie met de moeder, dat is lastig. We zouden moeten overeenkomen, want een kind voelt die dingen”, zo vertelt Tatyana aan Het Laatste Nieuws.

Als kind hang je tussenin en moet je de hele tijd schipperen en met zo’n dingen zou een kind niet bezig mogen zijn. “Mensen die na een scheiding gewoon overeenkomen, dat moet fantastisch zijn”, geeft Tatyana mee.

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy