.
Tatyana Beloy
vrijdag 22 april 2022

Tatyana Beloy: “Ze zeiden me altijd: wat gij wilt, dat bestaat niet”

"Een relatie is magie, maar een partner vinden is geen magic"

De Vlaamse actrice en presentatrice Tatyana Beloy heeft op Instagram een ode gebracht aan haar wederhelft, cinematograaf Konrad Widelski. In een post vol met lieve woordjes prijst ze zich gelukkig met zo'n goede man.

Tatyana had vroeger hoge verwachtingen als het op een relatie aankwam. Ze zocht iemand die avontuurlijk, romantisch, zelfstandig, grappig, handig, sociaal, knap, slim en spontaan is. Een moeilijk profiel om in te vullen, maar daar lijkt ze de laatste jaren toch in geslaagd.

“Het goede nieuws is dat ik nu eindelijk mijn droomman gevonden heb”, zegt ze daarover in haar Instagrampost. “Door Konrad is mijn leven nog intenser, betekenisvoller en mooier geworden.”

Het koppel is ondertussen al vier jaar samen, waarvan ze er twee getrouwd zijn. Als kroon op hun relatie werden ze vorig jaar ouders van een liefdesbaby. “Mama zijn vind ik echt geweldig. Een kindje krijgen is iets waar ik pas van ben beginnen dromen door en met Konrad. Ik wist niet dat liefde zo sterk kon zijn.”

“Het is magie tussen ons, maar een partner vinden is geen magic. Het is de tijd nemen om aan jezelf te kunnen werken tot je echt klaar bent om die liefde te ontvangen. Bij sommigen duurt het wat langer, maar op een dag vind je de persoon die echt bij je past”, schrijft ze dolverliefd.

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy