.
Tatyana Beloy
vrijdag 1 oktober 2021

Tatyana Beloy werd macrobiotisch opgevoed: “nooit anders gekend”

En daar is ze dankbaar voor

Op 1 oktober is het Wereld Veggiedag. Op die dag worden mensen aangemoedigd om eens een keertje vegetarisch te gaan eten. Heel wat mensen zijn daar niet voor te vinden. Wie daar geen moeite mee heeft is actrice en presentatrice Tatyana Beloy.

Al van jongsaf aan wordt Tatyana vegetarisch opgevoed en kent ze amper een andere levensstijl. Ze vertelt erover in Primo. “Mijn broer, zus en ik zijn vegetarisch opgevoed. Ik eet nog steeds overwegend vegetarisch, maar laat me niet graag in een hokje duwen. Want als je vegan bent, mag je nooit kaas eten. En wanneer je vegetariër bent, moet je eigenlijk ook vis mijden.”

Voor Beloy is het simpel. Ze probeert een zo gezonde en gevarieerd mogelijke levensstijl te hanteren. “In de praktijk komt het erop neer dat ik nooit vlees eet. En nu en dan een moot vis. Dat is mijn guilty pleasure. Maar vis eten is eerder uitzondering dan regel, want dat doe ik hooguit zes keer per jaar.”

Ze is haar mama ook bijzonder dankbaar om met een gezonde levensstijl opgevoed te worden. Want waar anderen struggelen om over te schakelen, is Tatyana het allemaal al gewoon.

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy