.
Tatyana Beloy
donderdag 29 februari 2024

Tatyana Beloy: “We wisten heel goed wat we wilden”

En daar was ze niet op voorbereid

Na hun eerste samenwerking wilde Tatyana Beloy nooit meer samenwerken met cameraman Konrad. Zijn eerste opnames die hij maakte met Tatyana werden een flop, want zijn camera was kapot.

Maar de twee bleven elkaar tegenkomen en na een tijd stelden ze zich toch open voor elkaar. Ze voelden al snel dat er iets speciaals was.

“We wisten allebei goed wat we wilden, en vooral wat we niet meer wilden in een relatie. Ik was de dertig voorbij en ik wist: als ik ergens opnieuw in stap, moet het echt góéd zijn. Toen ik met Konrad begon, hadden we elk ons leven. Hij had hij al een huis en ik had al een huis. We móésten niet samen zijn, nee, we kozen ervoor om samen te zijn. Konrad had al een kind en ik dacht dat ik nooit nog plusmama wilde worden. Ik had me voorgenomen om dat niet meer te doen. Maar er was - er is - zo'n aantrekkingskracht dat we écht voor elkaar hebben gekozen”, zegt Tatyana in Het Laatste Nieuws.

Toen de twee elkaar beter leerden kennen, stond Beloy er nog niet voor te springen om plusmama te worden. Konrad heeft namelijk al een zoontje uit een vorige relatie.

“Isak was drie toen Taty hem leerde kennen. Dat is allemaal heel organisch gebeurd. Ik zou dat nooit gepusht hebben. En Taty doet dat super. Ze wil niet dat Isak 'mama' tegen haar zegt, maar ze neemt de rol van 'plusmama' wel enorm ter harte. Het klikt van in het begin heel goed, net omdat we het zo natural hebben aangepakt. Stel dat zij, hoe prachtig ze ook is, zou hebben gezegd: 'Ik moet niks van die kleine hebben'? Ja, bon, dat is dan heel spijtig. Isak hoort bij mij. It comes with the package."

Bio van Tatyana Beloy