.
Tatyana Beloy
zaterdag 16 oktober 2021

Tatyana Beloy slachtoffer van ongeval met vluchtmisdrijf

Wat een waanzinnige week.

Hoeveel pech kan een mens in een week hebben? Veel! Vraag maar aan Tatyana Beloy, het was haar weekje niet.

Een hele week is Tatyana Beloy alleen thuis, haar man is namelijk voor zijn werk in Spanje. Dus een hele week alleen thuis, met de kids wel te verstaan. Geen probleem voor Tatyana, ware het niet dat Wolfje buikgriep kreeg. “Jeeeeeeetjeeeee kindje dat moet overgeven, ander kindje dat dan huiswerk moet maken”, schrijft Tatyana op Instagram.

Tot overmaat van ramp reed een vrachtwagen tegen de nieuwe wagen van de presentatrice. Geen probleem, ware het niet dat de chauffeur vluchtmisdrijf pleegde. En ook vrijdag sloeg het noodlot toe: een lekke band met de wagen. “Het is mijn dagje niet. Ik probeer altijd is alles een ‘sign’ te zien. Dit was gewoon brute pech, i guesss.”
En dan moest Tatyana het vliegtuig nog op, samen met de kids trok zij naar Spanje waar haar man een nieuwe reeks aan het draaien is. Het zou meteen ook de luchtdoop van Wolfje worden, spannend toch! “Alles ging goed, maar dan werd ik kotsmissellijk, iets verkeerd gegeven en echt waar heel de vlucht moeten overgeven”.

Maar er is ook goed nieuws: het gezinnetje is in Spanje aangekomen en daar is er zon, zee en strand. De batterijtjes zullen snel weer opgeladen zijn.


Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy