.
Tatyana Beloy
maandag 13 maart 2023

Tatyana Beloy moet leren loslaten

“Ik leg de lat hoog”

Ze kreeg drie jaar geleden een eigen zoon maar was al plusmama van een jongen. “Via mijn pluszoon kon ik al een beetje voelen wat het moederschap kon zijn, maar een eigen kind is toch helemaal anders. Als een leeuwin wil ik mijn kleintje beschermen en zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen”, bekent Tatyana Beloy.

Toch heeft ze het soms wel erg zwaar. “Toen mijn man onlangs vier maanden in IJsland moest werken, stond ik er alleen voor. We namen een au pair, maar dat viel tegen. Ik deed het dus alleen, en dat was heel intens”, aldus Tatyana aan Story.

Daarenboven wou de mama van haar pluszoontje dat hij bleef gaan, ook al was zijn papa er niet. “Ik vond dat ergens vreemd, maar was wel blij dat de broers elkaar bleven zien. Zelf heb ik ook een heel goede band met mijn pluszoon”.

Tatyana vindt de rol van mama zijn de mooiste die er is maar ook een grote uitdaging in het leven. De juiste balans vinden tussen gezin en werk, haar man, haar vriendinnen, … is niet altijd evident.

“Ik leg de lat hoog, maar soms moet ik wel leren loslaten. Gelukkig sta ik er niet alleen voor, ik kan altijd op mijn man rekenen”, bekent ze aan Story.

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy