.
Tatyana Beloy
donderdag 11 januari 2024

Tatyana Beloy: “Mijn lijf, ik beslis”

Ze gaf het zo’n twee jaar

Een vrouw die haar kind borstvoeding kan geven, het is iets moois. Je ziet vooral een mooi en intiem moment tussen moeder en kind. Maar heel wat mensen vinden het jammer genoeg nog altijd een taboe als dat in het openbaar gebeurt.

Heel wat mensen vinden ook niet dat moeders daarvan een foto moeten posten op sociale media. Het zou een intiem moment moeten blijven en dat zou niet moeten worden gedeeld met de duizenden volgers die ze hebben.

Ook Tatyana Beloy heeft het lang ‘verborgen’ gehouden en gebruikte de nodige doeken wanneer ze haar zoontje Wolfgang in het openbaar aan de borst legde. Maar na een tijdje was ze het zat, schrijft Dag Allemaal.

“Gewoon die borst bloot en hopla! Soms kreeg ik rare blikken, anderen staken hun duim op. Ik heb zo’n twee jaar borstvoeding gegeven. Sommige mensen vonden dat hij daar te oud voor was. Maar ik dacht: het is mijn lijf, ik beslis. Toen Wolfgang twee jaar was, heb ik de klik gemaakt. 'We gaan stoppen. Borstje is op', zei ik. Hij heeft er niet meer naar gevraagd. Sindsdien heb ik meer ademruimte, maar een pak minder borsten.”

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy