.
News Image

Tatyana Beloy: “Je kunt nergens aanspraak op maken” 

Ze wou nooit pluskinderen 

Wanneer je iemand leert kennen en die heeft al kinderen uit een eerdere relatie neem je ook heel snel de rol van plusouder aan. Dat is nu ook presentatrice Tatyana Beloy. Hoewel zij altijd had gezworen nooit een plusmoeder te willen worden.

“Toen ik mijn huidige man leerde kennen, had alles in mij zoiets van: no way! Nooit meer, ik had het beloofd aan mezelf. Maar ons gevoel voor elkaar was zoveel sterker en uiteraard ben ik heel blij dat we de relatie zijn aangegaan”, bekent Beloy in De Morgen.

Maar plusouder zijn, het is niet altijd makkelijk. Ze zou het zelfs bij de moeilijkste en eenzaamste momenten uit haar leven rekenen.

“Ik had pluszoontjes van 7 jaar in mijn vorige relatie en kon die na de relatiebreuk niet meer zien. Plusouder zijn wordt zo onderschat. Er zijn geen regels rond. Je voedt mee op, maar als de relatie ten einde loopt, kun je nergens aanspraak op maken, you’re out, hoe graag je die kinderen nog zou willen zien.”

Tatyana en haar man hebben zelf ook nog een kindje samen, en Beloy hoopt dat het voor hem vlotter gaat. “Ik wil het als mama voor mijn eigen zoon heel goed doen. Ik ben een perfectionistische moeder en wil dat hij elke dag vers eten krijgt, buiten speelt, etc. Maar dat wil ik voor mijn pluszoon ook. Ik weet hoe moeilijk het is als je ouders gescheiden zijn en niet met elkaar willen praten. Hoe moeilijk het ook is: zet die ego’s opzij en doe het voor het kind.”

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy