.
Geralding Kemper en Tatyana Beloy
maandag 20 februari 2023

Tatyana Beloy: “Ik hou vast aan een vast team van mensen” 

Ze heeft heel wat slechte ervaringen 

We kunnen het niet ontkennen: Tatyana Beloy is een prachtige vrouw. Ze straalt keer op keer wanneer ze op televisie verschijnt en haar prachtige haar springt meteen in het oog. Tatyana heeft moeite gehad om haar roots volledig te aanvaarden, maar nu is ze trots op waar ze vandaan komt en op haar fantastische afro-kapsel.

“Ik maakte nog mee dat schminksters op hun hand een fond probeerden te mixen voor mijn huidskleur. Maar daardoor zag ik er grijs uit en slechter dan daarvoor. Ze zeiden: ‘Wij hebben jouw kleur niet.’ Huilend belde ik dan mijn zus op. Samen gingen we dan naar de winkel om een juiste kleur fond de teint te kopen zodat ik mezelf kon opmaken”, zucht Beloy in De Morgen.

Zo’n situatie waren erg confronterend voor de presentatrice en dat maakte haar erg onzeker. Ook toen ze een keertje blush vroeg, kreeg ze een verrassend antwoord van de schminksters. ‘Mulatten blozen niet’.

“Door die ervaringen houd ik nog steeds hard vast aan een select aantal mensen van wie ik in de loop van de jaren heb gemerkt dat zij me wel kunnen schminken. Bij ‘Big Brother’ zei ik ook: dit is mijn team en daar moet je het mee doen. Allicht zitten daar ook toppers tussen de make-upartiesten, maar door wat ik vroeg heb meegemaakt, vertrouw ik het niet.”

Tatyana komt heel wat stoten tegen wanneer ze fotoshoots doet en achteraf de foto’s te zien krijgt. “Onlangs hadden ze mij witter gefotoshopt. Ik herkende mezelf er niet in. Ik kreeg als antwoord dat het een filter was die er altijd werd opgezet. ‘Fijn voor jou, maar dat werkt niet voor mij’, heb ik toen geantwoord.

Bio van Tatyana Beloy