.
Tatyana Beloy
vrijdag 23 december 2022

Tatyana Beloy: “Ik heb er bewust voor gekozen om thuis te werken”

Ze gaat nu ‘Big Brother’ presenteren

Tijdens het derde seizoen van ‘Big Brother’ zien we Geraldine Kemper niet meer naast Peter Van de Veire, maar wel naast Tatyana Beloy. Zij neemt dit keer de taak over van Peter en maakt hiermee haar comeback als presentatrice op het televisiescherm.

“Ik was zo enthousiast dat ze mij niet konden weigeren”, lacht Tatyana in Dag Allemaal. “Dat er nu twee vrouwelijke presentatrices zijn, is een leuke primeur. Andere nieuwigheid is dat het huis in Amsterdam er kleurrijker zal uitzien. En ik zal er elke zaterdag ook zelf zijn, voor de liveshows. Inlezen doe ik dan weer in mijn eigen studio thuis.”

Het is al een tijdje geleden dat we Tatyana nog op het scherm zagen. Één van haar laatste wapenfeiten was een rol in ‘Gent West’.

“Ik heb er de voorbije jaren heel bewust voor gekozen om van thuis uit te werken om voor mijn zoontje te kunnen zorgen. Het blijft een soort taboe als je als vrouw niet buitenshuis gaat werken, maar ik heb dat de voorbije jaren omarmd. Ik vind het trouwens veel zwaarder om thuis alles draaiende te houden dan te gaan werken. Vooral de laatste vier maanden was ik echt moe.”

Haar man Konrad verbleef eventjes in Ijsland voor de opnames van een reeks en Tatyana had zijn afwezigheid serieus onderschat. “Week om week kwam ook mijn negenjarige pluszoontje erbij en ik telde toen echt de dagen af tot Konrad terug thuis was. Nu pas besef ik hoeveel hij doet in het huishouden.”