.
News Image

Tatyana Beloy heeft er genoeg van: “Dat moet stoppen”

Tatyana Beloy wil verandering....


Borstvoeding in het openbaar geven, niet alle mensen zijn er klaar voor. Mama’s worden vaak in een zaak in een hoekje gedropt omdat de uitbater geen kritiek wil krijgen van de andere klanten.



“Ik vind het jammer dat je als vrouw lelijke opmerkingen krijgt als je in het openbaar de borst geeft. De schroom rond borstvoeding en de boze blikken... Die vind ik onterecht. Dat moet stoppen! Zelf geef ik overal borstvoeding. Ook op restaurant bijvoorbeeld. Dat doe ik zonder gêne. Ik draag zelfs al twee maanden geen beha meer”, vertelt Tatyana in Tv Familie.



Toch zijn er heel wat mama’s die het vandaag de dag niet meer doen, net omdat zij er commentaar op kregen. “Tot vier keer toe sprak ik vrouwen die het niet meer durven of willen doen omdat ze de nare opmerkingen beu waren. Dat het om die reden moet, dat vind ik ontzettend jammer. Want een borst is toch maar een borst? Het is niet vies, het is niet seksueel, het is een kind dat wordt gevoed… Raar dat zoiets anno 2020 nog voer is voor debat op de sociale media. Mensen die niet kunnen omgaan met zoiets ongekunstelds... Wel, da’s dan dikke vette pech voor hen”, besluit Tatyana Beloy.


Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy