.
Tatyana Beloy
woensdag 24 februari 2021

Tatyana Beloy deelt hartverwarmende update over zoontje

"Wolfgang is het beste wat mij ooit is overkomen."

Tatyana Beloy werd vorig jaar voor het eerst mama. Zoontje Wolfgang is ondertussen negen maanden uit en in Story geeft Tatyana een hartverwarmende update over haar oogappel.

“Sinds een paar dagen kan hij kruipen, we komen ogen tekort. Maar het is fantastisch om te zien hoe hij de wereld ontdekt. En voor de rest eet en slaapt hij goed. Het is zo’n brave jongen. Hij huilt amper en ’s nachts houdt hij ons niet te veel wakker”, aldus een trotse mama.

“Wolfgang is het beste wat mij ooit is overkomen. En ook de beste keuze die ik ooit heb gemaakt”, aldus Tatyana Beloy die in Story toegeeft er nooit echt van droomde om mama te worden.

“Maar omdat Konrad en ik zo verliefd zijn op mekaar dachten we: we willen iets van ons twee op de wereld zetten. Niet veel later was het prijs.” En Tatyana Beloy is daar enorm dankbaar voor, want ze beseft dat het voor veel koppels niet evident is om zwanger te raken.

“Ik prijs me gelukkig dat ik een gezonde en mooie baby op de wereld heb gezet. Ik ben er zo verliefd op”, klinkt het hartverwarmend bij Tatyana Beloy in Story.