.
Tatyana Beloy
woensdag 21 juni 2023

Tatyana Beloy: “Dat heeft ze van thuis meegekregen”

Ze gelooft in haar

Zita Wauters krijgt deze zomer een belangrijke taak tijdens de Radio 2 Zomerhit zoektocht. Zij neemt de kijkers mee achter de schermen en brengt verslag uit vanuit de backstage speciaal voor alle volgers op sociale media.

Zita is amper achttien jaar oud, maar iedereen gelooft in het talent van de dochter van Koen Wauters. Ook Tatyana Beloy, met wie ze samen heeft gespeeld in ‘Kadanza’, de Ketnetmusical.

“Zij ziet er altijd fantastisch uit, is super fashionable en heeft de looks van haar prachtige, superlieve mama. Tja, sommige mensen hebben het gewoon”, lacht Beloy in Dag Allemaal.

Iets wat Tatyana ook altijd is bijgebleven is het feit dat Zita absoluut geen sterallures heeft. Ook al is ze eigenlijk wel een echte ster.

“Maar ze gedroeg zich zoals de andere kinderen. Dat heeft ze van thuis meegekregen, denk ik. Na elke repetitie stond Koen of Valerie samen met de andere ouders in de gang te wachten. Koen ken ik niet zo goed, maar ik heb enkele keren met Valerie gepraat en zij was altijd heel vriendelijk en beleefd, net zoals haar dochter.”

Bio van Zita Wauters en Tatyana Beloy