.
Tatyana Beloy
zaterdag 24 februari 2024

Tatyana Beloy: “Dan laat ik hem met rust”

Ze maken er afspraken over

Zowel Tatyana Beloy als haar man Konrad hebben een drukke job. Het is soms een puzzel om alles geregeld te krijgen rond de kinderen. Maar tot nu toe lukt het hen prima. Ze proberen elkaar ook niet te veel te storen tijdens het werk.

“Als hij op de set staat, laat ik hem met rust. We hebben de afspraak: als je drie keer na elkaar belt, is er een noodgeval. Verder laat ik hem doen. En als er zotte aanvragen komen - zoals een serie gaan draaien in IJsland - dan be- kijken we dat samen. We try to make it work. Dat is met vallen en opstaan, soms pittig, maar het lukt ons wel”, zegt Beloy in Het Laatste Nieuws.

De twee meerden elkaar kennen tijdens het werk, toen Tatyana Konrad vroeg voor een reportage te draaien voor ‘Vlaanderen Vakantieland’.

“Ik werkte eigenlijk nooit voor dat programma. Maar ik dacht: waarom niet? Het was in de periode dat heel de tv-wereld al was overgeschakeld op nieuwere digitale camera's, maar VRT nog met cassettes werkte. Ik had nog zo'n oude camera met cassettes, en het was met die Tatyana Beloy - waarschijnlijk niet onaangenaam - dus ik nam de job aan”, lacht Konrad.

Bio van Tatyana Beloy