.
Tatyana Beloy
donderdag 23 maart 2023

Tatyana Beloy blikt terug op aanslag in Zaventem

Zij en haar broer aan de dood ontsnapt.

Waar was U op 22 maart 2016? Veel mensen, vooral Belgen, zullen het zich nog goed herinneren. Die ochtend was er een aanslag op de luchthaven van Zaventem en daar was Big Brother-presentatrice Tatyana Beloy net aanwezig.

“22 Maart blijft een zwarte dag in mijn leven. Ik kwam terug van Thailand en mijn broer vertrok die dag op reis. 22 maart 2016. Zalig, snelle meet & greet met mijn broer op de luchthaven aan de Starbucks. De rest is history”, schrijft Tatyana Beloy op Instagram.

“Bom 1 ging af naast mij. Ik vluchtte naar buiten. Mijn broer ging me binnen in de grijze massa zoeken… ik denk nog vaak aan dat moment. Ik denk aan de slachtoffers. Aan mensen die mensen verloren zijn… “, zo blikt Tatyana op die dag terug.

“Het enige positieve aan mijn verhaal is dat ik nu nog meer leef. Ik heb keuzes gemaakt omdat ik toen mijn leven voorbij zag flitsen, nog nooit was ik zo bang….”, geeft Beloy toe.

“De band die ik met mijn broer heb is onbeschrijflijk. Met mijn zus uiteraard ook, maar zij was op dat moment thuis en ze was er die dag voor ons met heel haar hart. Mijn papa is ons die dag komen ophalen aan het tankstation daar beneden aan de luchthaven. Als moeder besef ik nu hoe zwaar die dag voor hem als vader moet geweest zijn…”

“En voor alle ouders die toen wachtten op bericht van kinderen en kleinkinderen op de luchthaven. Moraal van het verhaal: leef je leven, het kan zo voorbij zijn”, besluit Tatyana Beloy.”

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy