.
Tatyana Beloy
woensdag 4 mei 2022

Tatyana Beloy: “ben ik echt te dik?”

Ze kreeg een vreemd voorstel

Tatyana Beloy heeft op Instagram een opvallend bericht gedeeld. Zij kreeg van een bedrijf flink wat geld aangeboden om een post te plaatsen over het verwijderen van vet. Ja, Tatyana Beloy en vet…. We kunnen ons die twee woorden niet in één en hetzelfde bericht voorstellen. U ook niet?

“Alles wat ik post, daar sta ik 200% achter.🤞🏾” benadrukt de presentatrice en actrice op Instagram. “Altijd. Als ik er niet achter sta, post ik het niet. Laat ik zo soms financieel geld liggen? Jazeker. Maar ik zet niets online wat ik zelf niet geloof, eet, drink, doe…” gaat Beloy verder.

“Zo kreeg ik deze week de vraag ‘of ik vet wou laten verminderen?’. Het ging over één of ander wonderpakket, ter waarde van veel geld, in ruil voor foto’s. Het eerste wat door me heen ging was: ‘Voor ge me vraagt, check eerst even mijn content!’ Ik probeer gezond te eten en daarover post ik. Ik sport en ook daarover post ik. Ik streef een healthy lifestyle na en deel dat op mijn feed”, schrijft Tatyana Beloy.

Wie haar volgt, weet dat Tatyana Beloy vooral positief probeert te zijn. Niet alleen voor zichzelf, ook voor anderen. “Ik judge mensen niet die het wel doen, maar had echt zoiets van ‘jeetje’.🤪 Daarna bedacht ik me ook: ‘Toch een beetje een intense vraag, ni?’”

Hoeveel weegt Tatyana Beloy en zit er écht veel vet aan haar lichaam? “Ik ga zelf nooit op de weegschaal staan, want daar word ik gewoon niet blij van. Ook al is het maar een getal. Ik voel letterlijk wel of ik goed in mijn vel zit of niet. Ik voel dat vooral aan mijn favoriete jeansbroeken. 😉

Maar blijkbaar denkt niet iedereen zoals Tatyana Beloy en was er iemand van een bedrijf van mening dat Tatyana Beloy wel eens wat vet kon laten weghalen. “Maar, de persoon die het me vroeg, vond duidelijk dat er hier en daar wat vet weg mocht… Ik kan me voorstellen dat zo’n oordeel van een vreemde en zo’n directe vraag voor sommige mensen heel triggerend kan zijn. ‘ben ik echt te dik?’ ‘zou ik er iets aan moeten veranderen?’ ‘vindt iedereen dat?’

Ik werk inderdaad aan mijn buitenkant, door gezond te eten en te sporten, maar de binnenkant is voor mij even belangrijk.”

Tatyana Beloy had het financiële aanbod ook gewoon kunnen negeren en vertikaal kunnen klasseren, maar dat deed zij dus niet. “Dus bon, waarom deel ik dit? Omdat ik Instagram een geweldig platform vind en I just love the IG community! En ik deel hier echt alleen dingen waarvan ik oprecht hou. En nu ga ik een wijntje en chipke pakken, bye bye!”, besluit Tatyana Beloy.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy