You are here

Tanja Dexters vlucht weg na ongeval

19/03/2019 07:04-

Zij voelde zich bedreigd.

De regionale zender RTV bracht maandagavond het nieuws dat op de E313 ter hoogte van Olen een ongeval was gebeurd tussen twee voertuigen. Nu is dat iets wat wel vaker voorkomt maar in één van de wagens zat gewezen Miss België Tanja Dexters.

Het was maandagavond al duister toen het op de E313 tot een aanrijding kwam tussen twee voertuigen. Het ging op het eerste zicht om een banale kop-staartaanrijding. De bestuurder van een Jaguar Cabrio zou achterin op een andere wagen ingereden zijn en zou uiteindelijk tegen de middenberm gebotst zijn. Aan de foto te zien die op rtv.be werd gepubliceerd, is de kans groot dat de wagen total loss is. Getuigen vertelden aan de tv-zender dat de wagen al een tijdje zigzaggend over de autostrade reed. Uiteindelijk kwam het tot een aanrijding. Achter het stuur van de aanrijdende wagen zou de vriend van Tanja Dexters gezeten hebben. De hulpdiensten werden verwittigd maar zolang zouden Tanja en haar vriend niet gewacht hebben. De twee werden door twee anderen wagens opgepikt. RTV vernam van getuigen dat Tanja en haar vriend erg brutaal waren.

Op hln.be zegt Tanja Dexters dat haar vriend Michael niet in fout was. Volgens Dexters “Blijkbaar wekte onze wagen, een gloednieuw model dat mijn vriend net had binnengekregen, jaloezie op. Want plots ging de auto die voor ons reed in de remmen. Michael heeft nog geprobeerd een botsing te voorkomen, maar kon hem niet meer uitwijken en is ertegen geknald", reageert Dexters. Volgens Tanja werd zij door de inzittenden van het andere voertuig uitgescholden. "Ik ga niet herhalen wat ze precies zeiden. Daarop ben ik terug naar onze auto gestapt en heb ik de gevarendriehoek geplaatst."
Volgens Dexters zijn zij en haar vriend ter plaatse gebleven totdat de brandweer en de ambulance ter plaatse waren. "Maar intussen was de situatie onhoudbaar geworden. We werden langs alle kanten belaagd. Toen heb ik een vriend gebeld om ons op te pikken. Ik weet dat dit verhaal nog een staartje zal krijgen, maar Michael en ik moesten daar gewoon weg", vertelt zij nog op hln.be .
De chauffeur van het aangereden voertuig werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Meer nieuws over:

Tanja Dexters

Gerelateerde foto's:

Fashionshow

Tanja Dexters - Antwerpen - 20/03/2016

Modeshow op Eccentric

Tanja Dexters - Knokke - 02/05/2015

De uitdaging: Tanja vs Ralf

Tanja Dexters - Eindhoven - 01/02/2014

Training schoonspringen

Tanja Dexters - Eindhoven - 16/01/2014

Persconferentie Story FM

Tanja Dexters - Mechelen - 18/11/2013

Singelpop 2012

Tanja Dexters - Opwijk - 30/06/2012

Modeshow Bobo Tremelo - Winter 2011

Tanja Dexters - Tremelo - 04/09/2011

Modeshow Bobo

Tanja Dexters - Tremelo

Nacht van Exclusief 2009

Tanja Dexters - Knokke - 21/03/2009

Exclusief Motoren Gala

Tanja Dexters - Knokke - 25/10/2008

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Tanja Dexters