You are here

Tanja Dexters reageert na opname instelling.

03/12/2019 06:33-

Tanja Dexters niet onder invloed van drank en drugs.

Het nieuws dat Tanja Dexters afgelopen weekend bij een ongeval betrokken was en zij zich ondertussen in een instelling heeft laten opnemen, was groot nieuws.

Afgelopen vrijdag kwam in het nieuws dat de vriend van Tanja Dexters een gevangenisstraf riskeert voor een ongeval dat eerder dit jaar op de E313 ter hoogte van Herentals gebeurde en waarbij sprake was van vluchtmisdrijf. Maar nu is het Tanja zelf die het nieuws haalt. Volgens onze bron heeft Tanja de Jaguar van haar vriend in de prak gereden. De feiten speelden zich in de nacht van vrijdag op zaterdag af ter hoogte van de afrit van de E313 in Olen. Volgens Het Laatste Nieuws zou Tanja Dexters met de Jaguar tegen een geparkeerde vrachtwagen gereden zijn. Waarom Dexters niet gewoon bij de wagen bleef tot de politie er was, is niet duidelijk. De geruchten gaan de ronde dat Tanja gedronken had, maar zij geraakte met een andere wagen toch nog in het gastenverblijf van de garage van Peeters. Daar werd zij door de politie ook aangetroffen, maar zij was niet wakker te krijgen. Daardoor is er ook geen ademtest verricht, volgens Peeters zou Tanja achteraf verklaard hebben dat zij bij thuiskomst twee pijnstillers had genomen. De politie zou dus ook niet weten of Tanja al dan niet onder invloed van drank, drugs of medicijnen was.

De advocaat van Dexters heeft ondertussen aan hln.be laten weten dat Tanja dexters alsnog langs de politie zal gaan om een verklaring af te leggen. De man beweert dat Dexters een hersenschudding heeft en zij nog niet in de mogelijkheid was om een verklaring te gaan afleggen. Volgens haar advocaat was Dexters niet onder invloed van alcohol of verdovende middelen. Volgens haar raadsman stelt Dexters alle vertrouwen in het onderzoek van de politie.

Meer nieuws over:

Tanja Dexters

Gerelateerde foto's:

Fashionshow

Tanja Dexters - Antwerpen - 20/03/2016

Modeshow op Eccentric

Tanja Dexters - Knokke - 02/05/2015

De uitdaging: Tanja vs Ralf

Tanja Dexters - Eindhoven - 01/02/2014

Training schoonspringen

Tanja Dexters - Eindhoven - 16/01/2014

Persconferentie Story FM

Tanja Dexters - Mechelen - 18/11/2013

Singelpop 2012

Tanja Dexters - Opwijk - 30/06/2012

Modeshow Bobo Tremelo - Winter 2011

Tanja Dexters - Tremelo - 04/09/2011

Modeshow Bobo

Tanja Dexters - Tremelo

Nacht van Exclusief 2009

Tanja Dexters - Knokke - 21/03/2009

Exclusief Motoren Gala

Tanja Dexters - Knokke - 25/10/2008

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Tanja Dexters