.
Tanja Dexters
dinsdag 14 januari 2020

Tanja Dexters krijgt klappen in woning ex-vriend

Feestje loopt uit de hand.


‘Het gaat goed met Tanja Dexters’, dachten wij toen wij op de sociale media berichten zagen opduiken dat zij met een heel goede vriendin op weg was naar de finale van Miss België. Zaterdagavond ging het ook goed met de gewezen Miss België, Tanja amuseerde zich in De Panne en genoot van de show. In 1998 kreeg Tanja zelf het kroontje van Miss België en ging haar media-carrière van start.

Na de show trok Tanja naar de woning van Michaël Peeters in Herentals en daar was er een feestje aan de gang. Het was zeven uur in de ochtend toen de politie telefoon kreeg van Tanja Dexters. Volgens Het Laatste Nieuws verklaarde de gewezen Miss België gewond te zijn geraakt bij een gevecht in het huis van Peeters. Daar was een feestje aan de gang en het zou er tot een schermutseling gekomen zijn. Tanja zou trouwens niet het enige slachtoffer zijn geweest. Volgen het parket zou er ‘interfamiliaal geweld’ aan de basis van de feiten liggen.

Volgens de advocaat van Tanja Dexters is het voorval niet meer dan een storm in een glas water en werd er niemand opgepakt. Tanja Dexters zou door een arts wel 8 dagen arbeidsongeschikt verklaard zijn, zij moet dus toch wel behoorlijk gewond geraakt zijn. Wat de aanleiding voor de feiten is, is niet duidelijk.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters