.
Tanja Dexters
zondag 14 januari 2024

Tanja Dexters: “Ik weet wanneer ik mij moet gedragen”

Hij wil het zo neutraal mogelijk

Iedereen kent natuurlijk Tanja Dexters en iedereen weet dat de reputatie van Tanja niet ongeschonden is. Ze heeft wel het een en ander uitgestoken. Haar man Michael was niet zo op de hoogte van wat allemaal had gedaan voor ze een relatie begonnen.

“Het was een goede vriend die me erop aansprak. Ik moet eerlijk bekennen: op sommige Snapchat-filmpjes was ze echt uitbundig. Roze geverfde haren, champagne drinken en feesten... Ik zou niet kunnen leven met iemand die elke dag zo in het leven staat, maar Tanja is terug rustiger geworden. Al weet ik dat haar zotte kant nooit helemaal zal verdwijnen. Dat zou ik ook niet willen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Maar er is wel meer waar Michael soms moeite mee heeft. Zo heeft hij ook een probleem met de donkerblauwe nagels van zijn vrouw.

“Hij wil alles zo neutraal mogelijk. Op een van onze eerste publieke verschijningen op een zakelijk event zei hij: 'Schat, ik wil een klassevolle vrouw'. Maar geloof me, ik weet wanneer ik mij moet gedragen. Na mijn scheiding van Miguel was ik gewoon een verloren ziel.”

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters