.
Tanja Dexters bij Trust Me
zaterdag 17 februari 2024

Tanja Dexters: “Ik mag me niet zo laten gaan”

Dat heeft ze nu wel geleerd

Bij niemand in het leven loopt het allemaal vanzelf. Iedereen kent zo zijn moeilijk momenten en moet zich daar doorheen worstelen. Ook Tanja Dexters heeft veel moeilijke momenten gekend. Vooral haar breuk met haar ex Miguel was heftig.

“Ik heb daar vooral uit geleerd dat ik me niet meer zo mag laten gaan. Mocht het op een dag mislopen met Michaël, dan doe ik het anders en zorg ik voor mezelf. Niet, zoals toen, vodka gaan drinken, in de auto stappen, gekke dingen op mijn Instagram posten en liggen rondpoepen met jonge gastjes. Dat heeft alleen maar slechte gevolgen gehad. Eén: ik ben er niet beter van geworden. En twee: ik heb er een slecht imago door gekregen”, zegt Tanja in Het Laatste Nieuws.

Tanja zou heel graag terug wat meer tv-werk kunnen doen, want dat mist ze enorm. En als ze dan ook mag kiezen het liefst een toys-for-boys-programma.

“Reportages over dingen waar mannen zot van zijn. De Rolex-fabriek, of zo. Of het duurste golfterrein ter wereld. Of sportwagens. Of de fashion week in New York. Alleen hebben een aantal beslissingen van Dany Peleman ertoe geleid dat dat nog altijd moeilijk is. Ik werkte op een zeker ogenblik bij VT4, toen ik bij VTM plots de kans kreeg om 'Wie wordt de man van Tanja?' te gaan maken. Alleen: kort voor de opnames werd ik verliefd en heb ik gezegd dat ik niet meer mee wilde doen, waarna ze Phaedra Hoste hebben gebeld. Enfin, alle zenders dus kwaad op mij. Ik ben nooit nog voor een eigen programma gevraagd.”

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters