.
Tanja Dexters
maandag 2 oktober 2023

Tanja Dexters: “Ik liep weg van mijn problemen”

Zo kon het niet langer

Tanja Dexters mag haar leven dan nu wel op de rails hebben, het heeft er niet altijd zo uitgezien voor de gewezen Miss België. Haar mama heeft zich veel zorgen gemaakt om haar dochter en het heeft Tanja veel moeite gekost om haar te herpakken.

“Na de breuk met de vader van Valentina stortte mijn wereld in. Het heeft jaren geduurd om te herpakken. In die periode wilde ik met rust gelaten worden en aanvaardde ik niet altijd hulp van familie. Ik liep weg van mijn problemen door veel te feesten en te reizen. Tot ik er echt onderdoor zat….”, blikt Dexters terug in Story.

In 2019 ging het licht uit bij Tanja en ze negeerde een rood stoplicht op de weg. Dat gaf een aanrijding tot gevolg. Dat was ook meteen de druppel voor haar mama Paula.

“Tanja had dood kunnen zijn…. Toen heb ik gevraagd naar huis te komen, en samen met haar zussen heb ik haar voorgesteld om zich te laten opnemen in de psychiatrie”, vertelt haar mama.

En dat vond Tanja een prima idee. “Ik heb meteen toegezegd want ik had echt nood aan rust. Ik wist met mezelf geen blijf meer. Drie weken in afzondering heeft me goed gedaan. Het heeft ook mijn relatie gered.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters