.
Tanja Dexters
donderdag 1 december 2022

Tanja Dexters: “Hij heeft geprobeerd mij te verleiden”

Maar ze gaf niet toe

In de bioscoop kan je nog altijd gaan kijken naar ‘Zillion’, de film over de beruchte en beroemde discotheek van heel wat jaren geleden.

Wie daar vaste klant aan huis was, was gewezen Miss België Tanja Dexters. Zij had een goede band met Frank Verstraeten, de baas en was zijn steun en toeverlaat na de breuk met ex-Miss België Brigitta Callens.

“Nadat Brigitta hem had laten zitten belde hij me op, heel verdrietig. Hij heeft haar heel graag gezien. Ik lachte ermee: ‘Ben je op zoek naar een nieuwe Miss?’ Maar ik maakte hem van in het begin duidelijk dat ik niet wou daten. Als we naar de cinema gingen, nam ik mijn nicht mee. Hij heeft geprobeerd mij te verleiden, maar het is bij vriendschap gebleven”, vertelt Tanja in Story.

Tanja is in enkele flashbacks van de film ‘Zillion’ te zien, een periode waar ze toch mooie herinneringen aan koestert.

“Ik ben nooit naar de Zundays geweest en zat eigenlijk meer in de loft van Frank te feesten dan in de discotheek zelf. Ik zat soms in zijn zwembad of we vierden samen kerst. Frank was een plezante zot. Hij gooide ook eens mijn Nokia-gsm in een emmer water om mij een nieuw recent exemplaar te kunnen kopen. Hij was een deugniet.”