.
News Image

Tanja Dexters haalt uit naar criticasters: “die zijn gewoon jaloers”

"Wie commentaar heeft, is gewoon jaloers!"

Nadat ze zich eind 2019 vrijwillig in de psychiatrie liet opnemen gaat het weer beter met Tanja Dexters. Eindelijk heeft de voormalige Miss België haar leven weer op de rails gekregen. En op haar 44ste straalt Tanja nog steeds als toen ze het kroontje van Miss België mocht opzetten.

“En dat komt niet alleen door Botoxspuitjes, een draadlift en éénmalige lipfillers”, benadrukt Tanja Dexters. Ook voldoende nachtrust is belangrijk, geeft Tanja een tip mee in Story.

“Ik smeer ook al vierentwintig jaar crèmes en blijf uit de zon. Van mijn ouders mag ik alleen geen lipfillers meer gebruiken. Vorig jaar zag ik eruit als een golddigger”, lacht Tanja Dexters in het weekblad.

“Ik ben best tevreden met hoe ik eruitzie. Wie commentaar heeft op mijn magere benen, is gewoon jaloers omdat ik op mijn leeftijd nog zo slank ben. Ik leef gezond en weeg al heel mijn leven tussen de 49 en 51 kilo. Ten tijde van Miss België had ik wel een ronder gezicht, met het ouder worden is dat magerder geworden. Dat hoort bij de leeftijd zeker...” lacht Tanja Dexters in Story.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters