.
Tatyana Beloy
maandag 6 maart 2023

Talent alleen is niet genoeg volgens Tatyana Beloy

Je moet de juiste mensen in je leven tegenkomen

“Ik zie immens veel talent rond mij, maar je moet in het leven de juiste mensen tegenkomen die je een kans geven”, geeft Tatyana Beloy mee aan Het Laatste Nieuws als verklaring voor succes en geluk.

Mocht ze kunnen, zou ze iedereen die kans geven. “Talent is niet altijd genoeg, dat heb ik gemerkt toen ik was afgestudeerd aan de toneelschool in Londen en weer in België kwam wonen. De enige rollen waarvoor ik gecast werd, waren die van hoer en van allochtoon”, onthult Tatyana.

Hierdoor was ze enorm gefrustreerd waardoor ze drie jaar in LA is gaan wonen. “Ik heb er uiteindelijk niet geacteerd, toch kijk ik erop terug als een geslaagd verhaal”, vertelt Tatyana aan Het Laatste Nieuws.

Volgens haar is het belangrijk duidelijke grenzen te stellen in het leven. “Ik ben niet altijd goed behandeld en dat wil ik niet meer. Maar ik wil ook geen muur optrekken rond mezelf”, aldus Tatyana Beloy.

Haar grote droom is voor iedereen een mini-droomfabriekje zijn. Elke zomer organiseert ze voor 600 kinderen musicalstages met Supastar.

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy