.
News Image

Swoop neemt opnieuw afscheid van danseres

Dorien staat nog twee keer op het podium.


Dat Swoop onlangs op zoek ging naar nieuwe danseressen was geen overbodige luxe. Nadat Kim afscheid nam om meer tijd bij haar dochtertje te kunnen doorbrengen is het nu Dorien (uiterst links op de foto) die haar swooppensioen maandagavond aankondigde op Facebook. De danseres maakt reeds zeven jaar deel uit van de partyband. Gelukkig zijn er voor haar geen gezondheidsproblemen of problemen in de groep, laat ze weten. Dorien wil vooral meer tijd vrijmaken voor haar familie die ver weg woont. Swoopen en haar fulltime job in het onderwijs nemen uiteraard heel wat tijd in beslag, dus besluit Dorien om het rustigeraan te doen en kiest ze voor quality-time.



Nog twee keer zal swoopgirl Dorien als swoopgirl te zien zijn. Op zaterdag 23 maart om 23u is dat bij Euro Gijbels te Geel en op zondag 24 maart om 16.30u treedt Swoop op in de Europahal te Tielt. Daarna geeft Dorien de fakkel met een gerust gevoel door. Aan de zijde van Filip D'haeze staan er naast Eva en Aurélie volgens haar geweldige nieuwe swoopgirls klaar om nog meer plezier, ambiance en fantastische feestjes te bouwen.



Dorien zal in de toekomst alvast nog komen meefeesten met het publiek, laat ze weten. Ze wil in ieder geval het publiek bedanken dat haar vaak kippenvel bezorgde. Afscheid neemt ze met deze woorden: Dankzij jullie kunnen wij blijven doen waar we zo van houden! Met mijn grootste dank-u-wel, dank ik jullie !!

Ons publiek



(Nico Vanaken)