.
News Image

Switch: de nieuwe dagelijkse quiz zonder punten met Adriaan Van den Hoof

Gloednieuw spelprogramma, elke weekdag vanaf 27 juni.
Gedaan met muggenbeten, vaarwel zonnebrand. Deze zomer is er geen enkele reden meer om buiten te komen want Adriaan Van den Hoof presenteert Switch, een nieuwe dagelijkse quiz zonder punten.

Switch, vanaf 27 juni elke weekdag om 20.00 uur op Eén

Vanaf 27 juni strijden elke week vijf kandidaten om de hoogste plaats in Switch.

Tijdens de quiz geeft de volgorde van de kandidaten hun tussenstand weer. Als ze een goed antwoord geven, ‘switchen’ ze van plaats met een tegenkandidaat in een hogere positie. Het komt er voor de kandidaten op aan om je met juiste antwoorden al switchend op te werken richting de felbegeerde eerste plaats.

Na elke ronde in Switch valt de laatste in de stand af. Maar de afvallers komen de volgende dag gewoon weer terug, want een hele week spelen dezelfde vijf kandidaten tegen elkaar. De volgorde waarin ze afvallen, bepaalt hun startvolgorde van de volgende dag. De eerste die afvalt op maandag, start dinsdag op positie 1.

De kandidaat die tot op het einde van een aflevering overeind blijft, mag tijdens de finale een gooi doen naar de dagelijkse jackpot van 1000 euro.

Adriaan Van den Hoof werd bij het grote publiek bekend door de rubriek Vaneigens in Man bijt hond. (1997-2001). Als acteur is hij ook actief in het theater met o.a. het collectief De Kakkewieten en op tv is hij vooral bekend van zijn rol in Aspe (vtm).

Adriaan is van vele markten thuis en treedt ook op als stand-up comedian en Dj. Als presentator was hij al het gezicht van verschillende programma’s: van o.a. Comedy Casino (Canvas) tot Mijn Kunst Is Top (Ketnet) en Normale mensen (Eén). Met Switch debuteert hij als quizmaster.

Switch, vanaf 27 juni elke weekdag om 20.00 uur op Eén.