.
Sven Ornelis en Anke Buckinx
zondag 22 maart 2020

Sven Ornelis van bed recht naar de studio

Presentator heeft nu studio in de living.


Normaal gezien presenteert Sven Ornelis elke ochtend tussen 6 en 9 de ochtendshow met Anke Buckinx. Dat deed Sven tot voor kort nog gewoon vanuit de studio in Vilvoorde, maar ondertussen staat er een studio in zijn woonkamer en kan hij gewoon van thuis uit radio maken. De evenementenstudio van Joe werd de afgelopen dagen in Bonheiden geïnstalleerd. Sven presenteert momenteel zo’n 40 uur per week op Joe en om de kans op besmetting tot een absoluut minimum te beperken, mag Sven zijn programma’s van thuis uit presenteren.



“Thuiswerken is voor velen geen optie. Maar het principe is simpel: als het kan, doe het dan wel. Anke doet dat ook. Niet “voor de show”. Maar omdat het het slimste is. Het is simpel: als één van ons twee gecontamineerd raakt door een corona-drager, dan mogen we gewoon niet meer werken. En we willen vermijden dat we allebei geen radio meer mogen maken”, vertelde Sven eerder deze week.

Joe-dj Sven Ornelis presenteert momenteel zeven dagen op zeven op Joe en dat telkens van 6 tot 12 uur. Eerst drie uur samen met Anke, nadien nog eens drie uur lang solo.



Het zijn lange werkdagen voor Sven Ornelis, maar hij kan ’s morgens nu een half uurtje langer slapen én hij kan eventueel tijdens zijn programma al aan de lunch starten. Nog even en de luisteraar krijgt de overheerlijk geur er gratis bij.