.
Sven Ornelis
donderdag 16 maart 2023

Sven Ornelis start eigen boekuitgeverij

Want wat je zelf doet, doe je beter.

“Ik ben blij dat ik het eindelijk mag vertellen. Vandaag lanceer ik een nieuwe uitgeverij in Vlaanderen: Silenro Publishers”, schreef Sven Ornelis op Instagram.

Sven Ornelis leeft graag en schrijft zelf ook. Waarom naar een uitgeverij zoeken als je dat zelf ook kan? Want wat je zelf doet, doe je beter, toch?

“Omdat ik een passie heb voor boeiende boeken, met mooie verhalen die tot de verbeelding spreken en die mensen kunnen inspireren. En omdat ik nog altijd bijzonder veel hou van de geur van papier”, reageert Sven Ornelis.

“Het eerste boek dat er binnenkort aankomt is “Waarom Wandelen”, mijn al lang aangekondigde naslagwerk over de mooiste en meest natuurlijke sport die er bestaat: wandelen. Ik ga daarin uitvoerig uitleggen hoe ik door te wandelen 40 kilo vermagerd ben, maar ook veel gezonder en gelukkiger ben geworden. Ik deel al mijn tips, routes en valkuilen”.

“Later dit jaar volgen een exclusief kookboek van Would Be Chef en een handige gids met de mooiste plekjes van Barcelona”, gaat Sven Ornelis verder.

Niet alleen zijn eigen boeken zullen bij Silenro Publishers verschijnen, ook boeken van andere auteurs staan op de planning.