.
Sven Ornelis
maandag 20 juli 2020

Sven Ornelis reageert: 'Die roddels kloppen niet'

Sven Ornelis zet misverstand recht.


Sven Ornelis is nog maar pas van Bonheiden naar Lochristi verhuisd en hij werd al met roddels geconfronteerd. Op zijn blog neemt de presentator de tijd om die roddels te weerleggen. Ik ga geen restaurant openen. Die roddel gaat namelijk de ronde, schrijft Sven Ornelis.



De presentator schreef een tijdje geleden dat hij graag eens gasten in zijn keuken wil uitnodigen, en daaruit besluiten mensen ten onrechte dat je binnenkort in het nieuwe huis van Sven kan gaan eten. Daar is dus niets van aan. Wel gaat hij in zijn splinternieuwe keuken kookvideo's voor zijn blog opnemen. Maar een restaurant openen? Dat zit er niet in. Daar is echt nooit sprake van geweest, reageert een verbaasde Sven Ornelis. Dus laat ik het nog maar eens herhalen: ik open geen restaurant in Lochristi. Er is al genoeg horeca in ons land die het lastig genoeg heeft. Restaurateurs die met hart en ziel werken om de klanten te verwennen en tegelijk het hoofd boven water te houden. Ik ga die mensen steunen. Als klant. Niet als concurrent.



Dat is gesproken, laten we met z'n allen de horeca steunen. Niet alleen door op café te gaan, maar ook door naar een brasserie of restaurant te gaan, of naar de frituur. Ter plaatse eten of iets afhalen? Mogelijkheden te over.

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis