.
Sven Ornelis en Anke Buckinx
zondag 9 februari 2020

Sven Ornelis mogelijk vast in Barcelona

Sven Ornelis mist door storm mogelijk de ochtendshow.

 


Tijdens het weekend durft Sven Ornelis wel eens over en weer naar Barcelona te vliegen. Op zondagavond neemt hij dan het vliegtuig en enkele uren later staat hij weer in België. Maar door het stormweer is de presentator er niet gerust in. Ik kan vanuit Barcelona de omvang en de hevigheid van de storm niet zo goed inschatten. Maar ik moet vanavond dus wel terugvliegen. We nemen de vlucht van halftien, landen dus in principe iets over elf op Brussels Airport. Maar als de storm echt zo zwaar is dat de vluchten vertragingen zouden kunnen oplopen, of zelfs afgelast worden, dan raak ik niet terug, schrijft Sven op Wouldbechef.be .



De ochtendshow missen, dat zou voor Sven Ornelis een drama zijn. Het zou overmacht zijn natuurlijk, en het zou me dan wel een nachtje Barcelona extra opleveren. Maar het zou ook de allereerste keer zijn dat ik een ochtendshow op Joe zou missen. Ik ben (hout vasthouden) de afgelopen bijna vier seizoenen nog geen enkele keer door ziekte thuis moeten blijven. Iets wat me overigens bij q-music, in die 15 jaar dat ik daar de ochtend deed ook maar 1 of 2 keer overkomen is. Morgen de ochtendshow missen door de storm zou dus echt stom zijn, schrijft Sven verder.



Ik doe die job veel te graag. Het is gezellig samenwerken met Anke. En we hebben geweldig lieve luisteraars die elke ochtend wakker willen worden met onze muziek en ons nieuws. Maar goed, als ik niet terugvliegen kan, dan zal het voor één keer Anke zonder Sven zijn…. , beseft Sven Ornelis. Of zou Sven in extremis misschien Kürt Rogiers eens opbellen om hem voor één keer op de radio te vervangen?

Wordt zeker en vast nog vervolgd, ook op wouldbechef.be .

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis

Bio van Anke Buckinx en Kürt Rogiers