.
Sven Ornelis
maandag 13 juli 2020

Sven Ornelis klaar om te verhuizen

Sven Ornelis is klaar voor een nieuw avontuur.


Zondagmiddag heeft Sven Ornelis zijn laatste wandeling gemaakt als inwoner van Rijmenma bij Bonheiden. Na 14 jaar verhuist de presentator deze week naar Lochristi. Een hele ommekeer, voortaan zal Sven ook wat langer onderweg zijn om naar zijn werk in Vilvoorde te rijden.



Tijdens die laatste wandeling nam Sven afscheid van al het moois dat hij tijdens zijn vele wandelingen langs de Dijle gezien en geroken heeft. De laatste wandeling langs de Dijle. 10000den kilometers heb ik hier gestapt. In alle seizoenen, in elk soort weer, met de natuur die altijd anders was. Ik heb alleen gewandeld of met vrienden. Soms was ik happy, soms had ik de blues, ik heb hier gelachen en gehuild. Het waren prachtige jaren in Rijmenam en omstreken, schrijft Sven op Instagram.



Natuurlijk blijft Sven Ornelis in de toekomst wandelen, maar hij zal andere paden bewandelen. Nu wandel ik een andere richting uit. Hopend op even mooie tijden, evenveel geluk, evenveel kilometers in de natuur. Ik heb er veel goesting in maar ga het hier zeker ook missen. Ik ben intens dankbaar voor 14 zalige jaren, besluit de presentator.

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis