.
Sven Ornelis en Anke Buckinx
dinsdag 11 december 2018

Sven Ornelis in rouw

Dit komt hard aan bij Sven Ornelis.


Het is geen leuke dinsdag geworden voor Sven Ornelis. Eigenlijk zijn de afgelopen 7 dagen een ramp geweest voor Sven Ornelis want zijn favoriete kater George werd vorige week ziek. Ernstig ziek zelfs. Onze lieve George is ziek. 6,5 jr oud is hij en wellicht heeft hij te maken met nierfalen”, schreef Sven Ornelis vorige week dinsdag op Instagram. Op dat moment was George in de dierenkliniek voor een langdurig onderzoek. Ondertussen werkte Sven uiteraard gewoon verder maar in zijn gedachten was hij vooral bij George. We duimen dat er toch nog OK nieuws mag komen. Ik snap dat sommige mensen de liefde voor een huisdiertje nogal moeilijk kunnen vatten. Maar we houden van onze liefste Britjes met heel ons hart. En we krijgen zoveel liefde terug. Hopelijk kunnen medicijnen en dieet helpen. Hoop doet leven”, schreef Sven vorige week dinsdag op Instagram. Enkele dagen later mocht George naar huis komen, helaas niet om te herstellen maar wel om te sterven. George was namelijk terminaal. Wanneer je ontdekt dat er iets niet klopt is het meestal te laat. Plots worden ze mager, loom, drinken ze heel veel water en gaan ze erg vaak naar het toilet. Dat gebeurde bij George. 6, 5 jaar oud”, schreef Sven op zijn website wouldbechef.be . Vorige week nog letterlijk spring-in-het-veld. Nu stokoud en traag. Na een week in het dierenziekenhuis met infusen, echo’s en puncties is het verdict hard: onze kleine held George is terminaal.”

Dat was even slikken voor de vele fans van Sven Ornelis die hem meteen sterkte wensten en duimden voor een wonder. Maar helaas wist Sven hoe laat het was. 95 procent van z’n niertjes functioneert niet meer. Elke dag of week die we nog met hem hebben is gestolen tijd. Gewonnen tijd. Zalige tijd. Heilige tijd”, schreef Sven enkele dagen geleden nog.

Dinsdagnamiddag deelde Sven Ornelis minder leuk nieuws. Vanmiddag is onze lieve held George rustig ingeslapen. Er is verdriet maar vooral ontzettend veel dankbaarheid”, steekt Sven van wal op Instagram. Sven over George: Je hebt ons zo enorm veel mooie momenten bezorgd! We gaan goed voor jouw broer Gilbert zorgen. Slaap jij nu maar goed lieve schat.



Mensen die al een huisdier verloren, weten als geen ander hoe hard zoiets aankomt. Sterkte, Sven!

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis