.
Sven Ornelis en Anke Buckinx
zondag 12 februari 2023

Sven Ornelis heeft zich volledig laten gaan

“Sven, je moet iets doen!”

De afgelopen maanden voerde radio-anker Sven Ornelis weer een heftige strijd tegen de kilo’s. Tijdens corona liet hij zich opnieuw gaan, waardoor hij op zijn weegschaal al snel de honderd kilo zag naderen.

“Ik moest dringend mijn levensstijl aanpassen”, vertelt Sven Ornelis aan Dag Allemaal. Afgelopen september kwam hij dan ook op een keerpunt. “Ik werd wakker na een middagdutje en voelde me duizelig. Daarom liet ik mijn bloeddruk meten en die was dramatisch hoog. Toen gingen alle alarmbellen af in mijn hoofd: ‘Sven, je moet iets doen’”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Intussen is hij al terug 16 kilo kwijt en ook met zijn bloeddruk is alles terug ok. “Ik slaap ook een pak beter”, geeft Sven Ornelis toe.

“Ik weeg nu 82 kilo en zou er graag nog drie afvallen, zodat er weer een 7 op de weegschaal verschijnt. Het is niet dat ik een fetisj heb om een bepaald maatje te dragen, ik wil vooral gezond zijn”, bekent Sven.

Gezond eten, veel water drinken, wijn enkel voor feestelijke momenten houden en heel veel wandelen, dat blijkt de ultieme mix te zijn die écht werkt.

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis