.
Sven Ornelis
donderdag 28 mei 2020

Sven Ornelis heeft een gezond plan

Sven Ornelis toont zich van zijn creatieve kant.


Dat Sven Ornelis een geboren radiomaker is, dat weet iedereen. Dat hij graag in de keuken bezig is en ook nog eens met heel veel plezier zijn wandelschoenen aantrekt, dat is u wellicht ook niet ontgaan. Sven Ornelis en stilzitten, het is geen goede combinatie. Alsof de dagen van de presentator en dj nog niet voldoende gevuld is, heeft hij alweer een plan. Ik ga vanaf dit najaar, en als de lockdown voorbij is, het land intrekken om wandellezingen te geven, schrijft Sven Ornelis op zijn website.

Ik wil graag over mijn wandelpassie gaan vertellen bij verenigingen, bij organisaties en bij bedrijven. Ik wil mensen besmetten met mijn super gezonde microbe. Ik wil gaan uitleggen waarom het mij gezond en fit heeft gekregen. Waarom en hoe ik met wandelen bijna 35 kilo afgevallen ben. Ik wil uitleggen hoe je er moet aan beginnen. Hoe je het gezond en slim kunt aanpakken. Hoe het je leven kan en zal veranderen. En als het even kan wil ik dat zelfs gaan doen tijdens een wandelsessie met jouw vereniging, collega’s of werknemers.

Wie interesse heeft om Sven Ornelis naar het bedrijf of naar de vereniging te halen, kan hem contacteren via wouldbechef.be .

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis