.
Sven Ornelis en Anke Buckinx
donderdag 2 november 2023

Sven Ornelis: “Dat slaaptekort is niet handig”

Daar heeft hij geen last van

Als je nauw met elkaar samenwerkt dan kunnen er al eens ergernissen ontstaan. Dan is het vooral een kunst om daarmee te leren omgaan zodat je goed met elkaar kan blijven samenwerken.

Dat geldt ook voor Anke Buckinx en Sven Ornelis. Zij werken al vele jaren samen en de twee moeten toegeven dat ze elk toch zo hun kleine kantjes hebben. Zo kan Sven zich heel erg ergeren aan het feit dat Anke zich maar moeilijk kan concentreren op één ding.

“Sven is een geboren multitasker. Maar ik kan niet tegelijkertijd televisie kijken en de was opplooien. Dus als Sven tegen me praat, terwijl ik een artikel uit de krant lees, dan hoor ik hem gewoon niet”, lacht Anke in Story.

Als Sven dan toch de aandacht wil van Anke dan moet hij heel luid haar naam roepen. En als hij geluk heeft reageert ze dan wel.

“Het slaaptekort is natuurlijk niet handig. Anke heeft twee kinderen, ik heb die niet. Dat is een voordeel van mijn leven. Ik beslis alles zelf. Als ik een druk weekend achter de rug heb met veel dj-sets, dan haal ik maandagnamiddag wat slaap in. Anke moet doen aan de schoolpoort staan en nadien is ze fulltime speelmat.”