.
Sven Ornelis en Anke Buckinx
dinsdag 15 oktober 2019

Sven Ornelis: “mijn gevecht tegen de kilo’s duurt voort”

“Het blijft een levenslang gevecht.”


Radiomaker Sven Ornelis getuigt in Dag Allemaal over zijn strijd met de kilo’s. “Het blijft een levenslang gevecht,” beseft Ornelis. Sven koos niet voor een crashdieet maar vermagerde geleidelijk en verantwoord. Zijn grote geheim zit niet zozeer in wat hij eet, maar wel in wat hij doet: wandelen!

“Beetje bij beetje komen er kilo’s bij als je ouder wordt,” vertelt Sven Ornelis in Dag Allemaal. En voor je het weet ben je obees. In eerste instantie vond de presentator dat niet erg, hij kon er mee leven. Maar toen hij de veertig naderde vond hij het toch tijd om er iets aan te doen.

Sven Ornelis trok niet naar de fitness, maar ging gewoon wandelen. Maar dan wel stevig wandelen. En door meer te bewegen veranderde de radiomaker zijn hele levensstijl. Hij begon gezonder te eten en meer water te drinken. Je moet immers het totaalplaatje aanpakken. Maar het waren wel de wandelingen die hem de kracht gaven dat totale plaatje aan te pakken.

Van de 114 kilo die Sven Ornelis ooit woog schieten er nu nog 80 over. Toch blijft het een levenslang gevecht tegen de kilo’s, beseft Sven maar al te goed.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis