.
Sven De Ridder
zaterdag 1 mei 2021

Sven De Ridder over K3’tje: “zij is een onderschatte actrice”

"Het was mijn grote droom van mij om ooit met haar samen te werken."

Sven De Ridder zwaait in TV Familie de loftrompet over Kristel Verbeke. Toen Sven Kristel aan het werk zag in ‘Hallo K3’ was het hem al opgevallen dat ze een talent heeft voor komedie. Eind 2019 wist Sven Kristel dan te strikken voor haar theaterdebuut in ‘Kerstmis den boom in’.

“’t Was eerlijk gezegd een grote droom van mij om ooit met haar samen te werken. Omdat ik vind dat Kristel een onderschatte actrice is”, vertelt Sven De Ridder in TV Familie. Al wist hij het voormalige K3’tje niet meteen te overtuigen…

“Ze had er wel meteen zin in, maar het was serieus buiten haar comfortzone. Maar ik ben nogal een goeie overtuiger”, lacht Sven De Ridder in het weekblad. En het werd een aangename samenwerking.

“Ik durf zelfs te zeggen dat het theaterstuk met Kristel in mijn top 3 van beste ervaringen staat. Nadien zijn we altijd contact blijven houden. Kristel is nu een goede vriendin. We bellen geregeld. Ze is écht een topmadam! Héél slim, en toch bescheiden. Kristel barst van het talent”, aldus Sven De Ridder in TV Familie.

Download onze app voor iOS of Android